NIEUW BINNEN BIJ KINDERMODEBLOG

Heb jij dat nou ook? Ik kan soms zooo blij worden van nieuwe stofjes, kleurtjes en printjes! Vandaag kwam Organic Zoo binnen bij Kindermodeblog en oooh wat word ik blij van dit Engelse kindermode merk!! Hoewel het qua maten helemaal niet matcht met de andere nieuwe items op ons rek, zag ik er toch allerlei leuke combinaties in! 🙂 En hoe leuk zijn die MILK rompertjes!!! Vind jij deze ook zo gaaf?

En patches! Een kindermode trend die mega HOT is op dit moment! Je ziet ze nu vast veel voorbij komen, die grappige en vrolijke applicaties op truien, broeken en jasjes! Je kunt ze natuurlijk ‘kant en klaar’ kopen of je koopt ze los en pakt er lekker crea bea de strijkbout bij. Hoewel de patches trend ook heel goed voor volwassen kan – het houdt je lekker jong 😉 – is dit toch wel dé ultieme kindermode trend. Vrolijk, speels en met een knipoog! TIP: Laat je kind hier zelf op los gaan en laat ze hun eigen unieke item creëren! _D6C8200

_D6C8203 _D6C8244 _D6C8193 _D6C8280 _D6C8209 _D6C8200 _D6C8238_D6C8206 _D6C8214 _D6C8323

Voor welke zou jij gaan? De grijze of de witte MILK romper?

– X♡ – Free

 

Free: Broek Pull & Bear, Trui Scotch & Soda (via Biggles Amsterdam) blouse Zara, schoenen Sasha 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie