NIEUW BINNEN BIJ KINDERMODEBLOG

We hebben weer heel veel leuks binnen bij Kindermodeblog! Bij het zien van al deze vrolijke zomerse items krijg ik gewoon zin in de zomer..! Wat jij?
Het ene item is nog schattiger dan het andere – oké, check echt even dit jasje van Billieblush – dat slaat toch wel de bom! Alles aan dit jasje is ‘perfect’. De print, de kleuren combinatie, en de ‘gevulde’ stof. Echt een snoepje! Maar er is meer….
Zachte materialen zoals badstof, katoen en licht gewatteerde items, ik kan er mijn handen niet én ogen niet vanaf houden. Ook de combinatie van de zachte pastel kleuren met de fluor details doen mijn hartje sneller kloppen en gaan we dit seizoen ook zeker veel zien. Oh en check dat gele shirtje met Chitahs van de Zara. Zucht…. Teveel leuks. Binnenkort zie je al deze nieuwe items en collectie voorbij komen in onze outfit blogs. Ik zal je laten zien hoe je het een en ander met elkaar kunt combineren. Hoe je het draagbaar maakt. Blijf je Kindermodeblog gezellig volgen?

– X♡ – Free

5A1A8948

5A1A8933

_63A0372

_63A0404

_63A0377

5A1A8967-001

5A1A8975

Kleding aan het rek is van: Billieblush, Tumble ‘N Dry, Zara, UneFille,
Free: Broek Oeuvre, Shirt en Colbert Mango, Schoenen Zara

LEES OOK DE NIEUWSTE PERSONAL COLUMN OVER ONDERNEMERSCHAP

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie