NIEUW BINNEN BIJ KINDERMODEBLOG

Na alle frisse en felle meisjes kleuren en hartjes, vrolijke teksten, bloemen en exotische vogels van vorige week, is er deze week veel blauws binnen gekomen! En aangezien de jongens soms iets wat ondersneeuwen op Kindermodeblog –  sorry!! – gaat dat de komende weken dus echt niet gebeuren. Check snel al het leuks dat we binnen hebben gekregen. Geweldige sweaters, hoodies en jasjes van Billy Bandit. Billy Bandit is de broer van Billie Blush. Mocht je Billy Bandit nog niet kennen, dit is echt een merk dat je even moet checken! Ik weet echt zo zeker dat jullie het helemaal geweldig zullen vinden. Ook gaan we de komende week leuke setjes maken met Sproet & Sprout, Tumble ‘N Dry en Gardner and The Gang. Dit merk is super uitgesproken en je houdt ervan of niet. Victoria Beckham is in ieder geval al om! Ze heeft Gardner and The Gang gevonden voor haar stylish minime Harper. Hoe cool! Anyway, de komende week ga je zeker een aantal van deze items terug zien op Kindermodeblog en op Instagram en laten we je zien hoe je het kunt combineren. Blijf je gezellig volgen?

– X♡ – Free

_D6C7792 _D6C7782 _D6C7780 _D6C7804 _D6C7864 _D6C7820 _D6C7841

_D6C7892

Plaats een reactie