NIEUW BINNEN BIJ KINDERMODEBLOG

Ik heb het terrasseizoen vandaag officieel geopend ūüėČ Wat een fantastisch weer was het! Strak blauwe lucht, een lekker zonnetje en een zachte lucht. Yay! Ik heb de lente in mijn¬†bol! En de nieuwe kleertjes bij Kindermodeblog maken dat lente gevoel helemaal compleet! Hartjes, vrolijke teksten, bloemen en exotische vogels. Watermeloentjes¬†in frisse en felle¬†kleuren. De zomer-sweaters zijn van een wat¬†dunnere kwaliteit en natuurlijk zijn ook de dunne breisels ideaal voor de zomer. En hebben¬†jullie het jurkje van Zezuzulla zien hangen? Deze is leuk he!!¬†Zezuzulla is een¬†nieuw kindermode merk uit Polen dat ik graag met je wil delen. De collectie is erg leuk, de stoffen zijn¬†zacht en ik kan je zeker even tippen om er een kijkje te nemen!
En wat vind je van de hartjes sweater van Gardner and the Gang? Oh my! Die is toch helemaal te gek?! Dat wordt moeilijk kiezen ūüėČ Want ook de items van Name It zijn echt supertof. En klein groot voordeel is, deze items zijn ook nog eens zacht geprijsd. Zeker even checken dus!
Kortom, genoeg leuks weer! De items¬†zijn makkelijk te combineren, maar blijf Kindermodeblog gezellig volgen, dan laten we je zien hoe¬†alles ‘aanstaat’ ! Welk item van het rek vind jij het leukst?

‚Äď X‚ô° ‚Äď Free

_D6C7628

_D6C7636

_D6C7630

_D6C7668

_D6C7637

_D6C7683

_D6C7638

_D6C7689

Kleding aan het rek v.l.n.r

  1. Tuinbroek Name it
  2. Sweater Gardner and the gang
  3. Trui Name it
  4. T-shirt fluor Name it
  5. T-shirt Name it
  6. Sweater vogels Name it
  7. Jurk Zezuzulla

Wil je zien wat er eerder deze week binnen kwam bij Kindermodeblog?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie