NIEUW BINNEN BIJ KINDERMODEBLOG

Lieve allemaal! Vanmorgen liet ik op Instagram al weten dat we weer veel leuks binnen hebben gekregen bij Kindermodeblog!! En ik kan echt niet wachten om met al deze leuke items aan de slag te gaan, want er zit heel veel gaafs tussen! Zachte materialen, neutrale kleurtinten en fijne grijs gemêleerde stoffen die voor een extra rijk uiterlijk zorgen! De mint kleurige items en de groene accent kleuren vind ik heerlijk fris! Speelse all over prints met nummers, hartjes, bloemen en druppels. Bobo Choses, Small Rags, L’Enfant Sauvage, LuBlue….  Stiekem is de sweater met gouden cijfers erop nu al mijn grote favoriet. Ik kan je zeggen dat ie ook echt heerlijk zacht aanvoelt 🙂 Hij is uniseks, leuk op een jeans of op een gave rok. Nog zo’n eyecather dat deze zomer niet in de kast van je zoon of fochter mag ontbreken: een tuinbroek! Super hip en het staat zo lekker eigenwijs. Misschien heb je laatst al een super tof exemplaar op de blog voorbij zien komen van de Zara, maar ook dit exemplaar van American Outfitters zullen we jullie snel laten zien! Blijf je volgen? Ik ga weer veel leuke combinaties maken!! Fijne dag, – X♡ – Free

_D6C8871 _D6C8899 _D6C8896 _D6C8972 _D6C8903 _D6C8899 _D6C8907 _D6C8994 _D6C8888

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram? ( klik hier om aan te haken voor nog meer inspiratie )

Tags: , , , ,

Plaats een reactie