PÜNKTCHEN KOMMA STRICH | OUTFIT OLIVIA

Wij hebben even genoten van een heerlijke winterbreak! Eventjes helemaal niks, alleen maar genieten, heel ver weg!! Dit zorgde voor een goede voorbereiding en een flinke verhuizing. Maar goed, gelukkig zijn alle spullen zo afgegeven tijdens het inchecken.

Olivia is dol op jurkjes en het liefst draagt ze elke dag een jurkje of een rokje. Ze draagt hier een jurkje van het merk Pünktchen Komma Strich. Het merk komt uit Duitsland en is hier in Nederland nog vrij onbekend. De kleding is gemaakt van eerlijke en biologische materialen en geheel kinderarbeid vrij. De kinderkleding is verkrijgbaar van 0 tot en met 8 jaar. De kleding is sportief en stijlvol.

Misschien hebben jullie het jurkje al voorbij zien komen bij Evy. Zij draagt het lekker hip (en winters) met een vest, maillot en een paar stoere schoenen.
Het jurkje is niet alleen leuk in de winter maar het kan ook heel goed bij mooi weer gedragen worden. Olivia draagt het hier heel simpel; alleen een paar sneakertjes eronder. Het jurkje zelf spreekt al genoeg vind ik!

Wat vinden jullie van dit jurkje?

LET OP: het is ons opgevallen dat de broekjes van het merk PünktchenKomma klein vallen, dus bestel deze ruim! Jurkjes en rokjes vallen wel goed op maat.

Klik hier om dit jurkje te shoppen

punktchen komma strich jurk punktchen komma strich jurk punktchen komma strich jurk

punktchen komma strich jurk

punktchen komma strich jurk

Klik hier om dit jurkje te shoppen

Tags:

Plaats een reactie