PÜNKTCHEN KOMMA STRICH | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Soms verbaas ik me over over de enorme eigen wil van mijn nog niet eens 3,5 jr oude meisje. Ze weet precies hoe ze dingen wil, op welke manier het moet en hoe ze het voor elkaar moet krijgen. Met name op het gebied van haar kleding. Tegenwoordig vertelt ze ‘s ochtends nadat ze zichzelf heeft aangekleed (en waar ik absoluut niet meer bij mag helpen) wat ze de volgende dag aan wil. Voor het slapen gaan weet ze nog precies wat we hadden afgesproken en dat moet worden klaar gelegd. Ik moet zeggen, het scheelt ook wel weer tijd want in de tijd dat ik Phileine aankleed pakt zij haar stapeltje en vervolgens zijn we tegelijkertijd klaar. Maar de vraag die elke dag gesteld wordt is of ze de volgende WEER een rok aan mag. Nou probeer ik af en toe ook een jurkje, spijkerbroek of legging aan te prijzen maar bedacht me ook dat ik wat meer variatie in de soorten rokjes aan kan brengen zodat ze niet elke dag in thule rokjes loopt (waar ze er misschien wel iets te veel van heeft.

Via Kindermodeblog kwam ik laatst op de site van Pünktchen Komma Strich. Een Duits merk met ecologische en unieke items voor kids. Ik viel meteen voor dit rokje, een kort en wat stakker exemplaar met een klein grafisch printje wat aan de voorkant een overslagje heeft. De kleur is grijs-blauw en het roze touwtje alleen al zorgde ervoor dat Julie ‘m ook geweldig vindt. Weer eens wat anders dan die thule gevalletjes die voor mij vaak net wat te lang zijn! Ik heb m voor Julie ook nog in een maat te klein gekocht zodat ie echt lekker kort valt. Ze draagt ‘m hier met een grijze maillot, Clic laarsje en een van mijn favoriete Emile et Ida sweaters.

Via deze link kun je shoppen bij Pünktchen Komma Strich

image2

image4

 

image6

 

Shop hier bij Pünktchen Komma Strich

Wat vind jij van dit merk?!

Tags:

Plaats een reactie