PÜNKTCHEN KOMMA STRICH | JURK EVY


Het jurkje van Evy is van een Duits kinderkledingmerk ‘Pünktchen komma Strich’.
Dit kinderkledingmerk is net nieuw (bestaat nu een jaar ongeveer) maar kunnen we bestempelen als stijlvol en van zeer goeie kwaliteit. De naam is een struikelblok als je Internationaal ook lekker in de mond wil liggen. We hebben vernomen dat ze deze naam dan ook binnenkort gaan veranderen. Zodra dat gebeurt zullen jullie de eerste zijn die ‘t horen! 😉

Het label ‘Pünktchen Komma Strich’ staat voor opvallende kindermode gemaakt van biologisch verantwoorde materialen. De kleding die volledig kinderarbeidvrij wordt gemaakt is van 0 tot en met 8 jaar verkrijgbaar.

De ontwerpster en oprichtster Nadine Wagner stelt hoge eisen aan de kwaliteit en brengt dat samen met een eigenzinnige en aparte ontwerpen. Ze raakt zelf geïnspireerd door de Scandinavische designers dus daar zie je veel van terug. Vinden wij helemaal niet erg! Het gebruik van zachte katoen zorgt ervoor dat de kinderen zich altijd prettig voelen in haar kledingstukken.

Het jasje dat Evy aan heeft komt uit België en is van het merk Bellerose. De maillot is van Popupshop, als je van dieren prints houdt echt een aanrader. Het leuke is dat we ook weer een beetje punk mogen zijn met de schoenen van dr.Martins. En om dan een jurkje ook nog wat stoers te geven zijn deze schoenen bijna een musthave!

LET OP: het is ons opgevallen dat de broekjes van het merk PünktchenKomma klein vallen, dus bestel deze ruim! Jurkjes en rokjes vallen wel goed op maat.

Via deze link kun je Pünktchen Komma Strich shoppen

_63A0634

_63A0709

_63A0621

_63A0701

_63A0706

_63A0681

Klik hier om Punktchen Komma Strich te shoppen

 

Foto’s door Alina Krasieva

Shoppen jullie al ecologisch?

Plaats een reactie