PÜNKTCHEN KOMMA STRICH | OUTFIT MOOS


Door: Danielle


Zo dat is even geleden, we moeten ons bijna opnieuw voorstellen 😉 Laten we het erop houden dat Moos een beetje een zware winter heeft gehad. Na meerdere longontstekingen, kuurtjes en andere winterse infecties zijn we weer back in business. De grote lach is sinds enkele dagen weer veelvuldig op zijn gezichtje te zien. En dat geeft energie in combinatie met dat zonnetje van afgelopen weekend.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik me de afgelopen maanden dan ook niet echt bezig heb gehouden met de laatste nieuwe kindermode (naast het volgen van Kindermodeblog). Ik was al lang blij dat ik genoeg basic verschoningen had om na al die spuugsessies van Moos hem weer in een nieuw hemdje te hijsen. Maar ik hoop dat we deze periode nu achter ons kunnen laten en ons weer kunnen focussen op fijne momenten samen en de aankomende lente. Dat maakt het ook dat ik jullie nu al graag wil inspireren met een gaaf merkje (voor mij nieuw).

De printbroekjes zijn al tijden favoriet. Bij Sara Lou vond ik ze altijd te opvallend of soms te jongensachtig, maar voor Moos wil ik bijna niet anders. Jullie hebben vast ook al enkele blogs voorbij zien komen waarin ik de printbroekjes verheerlijk. Toen ik werd geattendeerd op deze van Pünktchen was ik op slag verliefd. Hij gaat door voor een legging, maar een toffe legging voor een jongen moet kunnen toch. Ik kan me herinneren dat mijn vriendinnen eerder skinny jeans (officieel voor meisjes) voor hun zoons kochten. Dus ik voelde me niet in verlegenheid gebracht toen ik later las dat dit broekje goed draagbaar is bij een jurkje☺ Ik heb het broekje van Pünktchen gecombineerd met een coole sweater. Moos is blij en ik ben fan.

Je kunt het toffe print broekje hier shoppen.

IMG_6998

IMG_6995

IMG_6996

IMG_6997

IMG_7001

IMG_6999

Klik hier voor de collectie van Pünktchen komma strich

Wat vind jij van het print broekje van Moos?

Plaats een reactie