PÜNKTCHEN KOMMA STRICH | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

We hebben de afgelopen dagen ons buikje rond gegeten en maken ons al weer op voor het volgende eetfestijn met oud en nieuw. Heb je net kerstoutfitstress achter de rug, moet je al weer gaan bedenken wat de outfit voor oud en nieuw zal zijn, pfff. Gelukkig is er één stressfactor minder, want de outfit voor Aimee heb ik al bedacht.

Het is je vast al opgevallen dat de style van Aimee niet alledaags is, omdat ik vaak kies voor opvallende kledingstukken – van drukke prints, overall prints, prints op prints tot aparte kledingstukken. Ik hou van kledingstukken die net even anders zijn. Zo kwam ik laatst weer een tof wikkelvestje tegen van het merk Pünktchen Komma Strich. Zij hebben veel aparte en coole items.

Het roze wikkelvestje is super mooi gewatteerd met een grijs detailrandje aan de onderkant. Dit vestje heb ik gecombineerd met een grijs shirtje en witte legging met print. Het vestje heb ik niet vastgemaakt met knoop, maar juist open gelaten. Dit maakt het net iets stoerder.

Kleding is van: wikkelvest (Pünktchen Komma Strich), shirt (Small Rags), legging (H&M) en schoenen (Pépé)

Via deze link kun je shoppen bij Pünktchen Komma Strich

2

3

4

5

6

1

Shop hier bij Pünktchen Komma Strich

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Plaats een reactie