ORGANICZOO | GAAF KINDERMODE MERK


We hebben op Kindermodeblog al eens uitgesproken dat een aantal van de allerleukste kinderkleding merkjes van onze Engelse westerburen afkomstig zijn (kijk bijvoorbeeld maar eens in deze blog), en vandaag hebben we weer een Engels topmerkje om aan dat lijstje toe te voegen. Mogen we even voorstellen: OrganicZoo. Dit schattige merkje heeft ons hart gestolen met haar stoere zwart/wit/grijs combinaties, speelse opdrukken en verrassende details. Alle kleding is van 100% organisch katoen gemaakt wat niet alleen veel beter voor onze planeet is, maar ook nog eens fantastisch zacht aanvoelt op die gevoelige kinderhuidjes en dus heerlijk comfortabel zit. Hieronder vast een greep uit de collectie, maar er is nog veel meer moois te bewonderen op de site van OrganicZoo… Wij zijn vooral fan van de stoere ‘Hero’ en ‘Champ’ sweaters, hoe zit dat bij jullie? Wat is jullie favoriete item?

Via deze link kun je OrganicZoo shoppen
organic 2 organic 6 organic 5 organic 4 organic 3

 

organicKlik hier om naar OrganicZoo te gaan

Wat vinden jullie van dit merkje?

Plaats een reactie