GOOD BOY FRIDAY | GAAF KINDERMODE MERK


Wat een fantastische avond was dit! Konden jullie de spanning een beetje aan? Nu de kleur oranje nog steeds up & running is gaan wij ook nog even door met oranje spam! 😉 Maar je kunt natuurlijk ook voor ‘subtiel oranje’ gaan. Tijdens mijn online surf rondje stuitte ik op een geweldig kinderkleding merk – voor mij nog helemaal nieuw- met veel oranje details. Let’s meet Good Boy Friday. Dit kindermode wordt gemaakt in San Francisco en is opgezet door moeder en designer, Kellee Bachour. De kleding is comfortabel en functioneel, maar wat mij betreft ook heel fashionable. Wouwie! Alles eromheen, de webshop, de vormgeving en de inspiratie plaatjes op instagram doen mijn mode hartje sneller kloppen. Zou de kleding graag eens willen zien en voelen. En heel toevallig gebruikt dit merk dus ook veel oranje details. Daar worden we nu heel blij van toch?! Get inspired & have fun!

Klik hier om naar Good Boy Friday te gaan

GBF_Finn31611L_grande

GBF_Finn1475L_grandeGBF_Finn21543L_grandeGBF_JohnD31867_grandearrow_teeL_grandeneon_paint_tank_1L_grandeelephant_teeL_grandebaseball_button_up_cham_grandetank_chamL_grandevest2L_grande
Klik hier om te shoppen bij Good Boy Friday

Wat vind jij van dit merk?

Tags: , , ,

Plaats een reactie