LES PETITS VAGABONDS | GAAF KINDERMODE MERK GESPOT


Die Spanjaarden kunnen er wat van. Er komen al heel wat pareltjes uit dit zonnige land en we hebben weer een – voor ons – nieuw kindermode merk gespot! Les Petits Vagabonds: een juweeltje in kindermode land.

Let’s go to the beach! Dit Spaanse kindermode merk neemt je mee in een wondere onderwaterwereld vol zeemeerminnen, schelpen en walvissen. Het sprookje begint eigenlijk al als je op de website komt, waar je wordt verwelkomt door een grote roze zeemeermin, een magische schelp en een krab. De nieuwste collectie bestaat uit allerlei t-shirts, rokjes en jurkjes met een  ”Nordic bohémien” uitstraling. De mooie zachte kleuren als lila en blauw matchen perfect met het onderwaterthema. Het klinkt als een merk met meisjeskleding, maar niets is minder waar. Je vindt hier namelijk ook genoeg shirts en broeken voor jongens. Het is een speelse collectie waar geen fantasie te groot is. Hier wordt ieder kind vrolijk van!

De items van Les Petits Vagabonds zijn stuk voor stuk limited edition en dat betekent dat op ook écht op is. Als je op zoek bent naar een uniek kledingstuk waar niet iedereen mee rondloopt, moet je zeker even een kijkje nemen bij dit kindermode merk.

Wij zijn enthousiast geworden van het sprookjesachtige Les Petits Vagabonds! Ben jij ook zo enthousiast over dit kindermode merk?

Je kunt de collectie van Les Petits Vagabonds via deze link shoppen

Klik hier om direct naar Les Petits Vagabonds te gaan

 

Tags:

Plaats een reactie