HUXBABY | NIEUW GAAF MERK GESPOT


Dat minimalistisch design helemaal hot is, is natuurlijk geen geheim meer. En ook bij Kindermodeblog trekken we regelmatig een cool minimalistisch lookje uit de rekken. Één van onze favoriete merken op dit gebied moet toch wel Huxbaby zijn. De collecties van Huxbaby draaien helemaal om minimalistische designs, simpel maar stijlvol en zonder onnodige extra’s. Bij Huxbaby geloven ze helemaal in het principe ‘Less is More’, en dat snappen wij best! Want wauw! hoe gaaf is het resultaat van die filosofie? Echt alle items zijn leuk, en het enige wat wij nog kunnen denken tijdens het bekijken van de collectie is: ‘hebben hebben hebben!’ Van de stoere baggy bottoms tot de schattige rokjes of basic tops, wij zouden ze ‘t liefst allemaal aan de garderobe van de kids toevoegen! En ook aan die van onszelf trouwens 😉 Nog leuk om te weten, Huxbaby is organisch én grotendeels unisex dus shoppen bij dit te gekke merkje is hartstikke verantwoord… 😉 Ook enthousiast geworden? Shoppen doe je via de link hieronder. Wat vinden jullie van Huxbaby?

Via deze link ga je naar de site van Huxbaby

huxbaby 1

huxbaby 2

huxbaby 3

huxbaby 4

huxbaby 5

huxbaby 6

Klik hier om naar Huxbaby te gaan

 

Wat vind jij van dit minimalistische merkje? 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie