SMALL RAGS | OUTFIT MOOS


Door: Danielle

Ik kan wel zeggen dat in ons gezin bijna iedere highlight of mijlpaal wordt beloond met iets leuks. Gewoon omdat het leven een feestje is en je ECHT altijd moet genieten. Ook van de kleine dingen. Het klinkt cliché, maar ik meen het echt! En aangezien we nu in de fase zitten van; OMG de geboorte van Moos ligt al zo ver achter ons, Moos slaapt door, Moos eet fruit, Moos lacht, Moos kijkt boos en trek tussen de bedrijven door ook ferm aan het haar van zijn zus, kun je begrijpen dat we al redelijk wat mijlpalen mee mochten maken in deze korte tijd van ouderschap. En dan heb ik het nog niet gehad over Sara Lou voor het eerst naar school, zwemles, afspreken met vriendinnetjes en hectiek rondom ophalen en wegbrengen naar allerlei clubjes en feestjes.

Een ander hoogtepunt, met de nadruk op hoogte, is de snelle groei van Moos. Man, man, man wat een binkie. Hij groeit letterlijk de pan uit. Op het wel beruchte consternatiebureau werd mij weer duidelijk dat ook dit nageslacht, net als die andere lange dweil die ons huishouden regelmatig terroriseert, tot de lange mensen behoort. Dit met een uitloop tot eventueel twee meter, indien hij stijgende de lijn op deze manier doortrekt. Met andere woorden, 72cm schoon aan de haak en dat met een niet onderschatte leeftijd van vijf maanden. Ik giechelde even van binnen, want het gesprek wat ik vorige week voerde, had ik vier jaar geleden ook. Niks nieuws dus en ook niks om me zorgen over te maken. Lang zijn, zit nu eenmaal bij ons in de familie.

Het leuke maar ook kostbare is wel dat we continu een nieuwe garderobe aan moeten schaffen voor die allesvreters van ons. Dit tot irritatie van de vader des huizes, die ongeveer ieder weekend vraagt waarom hij de stapel kleren op zolder (ter opslag) ziet groeien en er juist te weinig voor handen ligt in de commode. Tja, that’s life schat. Ik grijp dit soort moment meteen aan om effectief aan de shop te gaan (zo moet ik voor Moos ook nog een nieuwe winterjas, maar daar kom ik later op terug). En aangezien we nog een mooie highlight te vieren hadden, in de categorie, Moos rolt/ draait op zijn buik, dacht ik! Dit moeten we vieren met een heerlijke sweater voor die kleine (nou ja, grote) boy. Ik zag de prints van Small Rags al eerder voorbij komen op Kindermodeblog, dus ik zag mijn kans schoon. Ik heb twee super items uitgezocht, ook iets voor Sara Lou, want die kan natuurlijk niet achterblijven 😉

Ik heb zijn sweat een klein beetje op de groei uitgezocht, maar zeg eerlijk wat een toppertje!! Check ook even die stoere blik.

Je kunt de sweater shoppen via deze link

Smallrags2

Smallrags4

Smallrags1
Klik hier om Small Rags te shoppen

Wat vinden jullie van het lookje van Moos?

Tags: , , ,

Plaats een reactie