SMALL RAGS MUSTHAVE| OUTFIT NANNA

Het moment is eindelijk daar!! Dit weekend stijgen de temperaturen naar een gemiddelde van 18 graden! En daarmee is het blote armen weer in aantocht 😉 Wat kijken we daar naar uit, heerlijk naar buiten stappen zonder jas of vest gewoon omdat het kan! Om je blote armen outfit net even wat meer body te geven en je look af te maken is het helmaal hip om gebruik te maken van een gilet! Deze musthave mag komende zomer dan ook niet in de kast van je dochter – en die van jezelf – ontbreken! Van stoer tot schattig, kleurijk tot neutraal en van basic tot gedetailleerde borduursels we zien het allemaal komend seizoen! Wij hebben gekozen voor een model van Small Rags met coole fringes, wat zorgt voor een bohémien look en zomerse uitstraling. Nanna draagt het gilet op een T-shirt van carrément beau met een grafische detail print op de voorkant. Een stoere jeans eronder en klaar! Combineer er rustig op los! Have a happy day!

Je kunt het musthave gilet van Small Rags shoppen via deze link

_63A4367

_63A4475

_63A4472

_63A4436

_63A4392

Klik hier om meer te shoppen van Small Rags

Wat vind jij van deze look?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags:

Plaats een reactie