SMALL RAGS | OUTFIT NOUD


Noud kijkt bijna net zo ondeugend als Mr. Rags die afgedrukt staat op het t-shirt dat hij vandaag draagt van Small Rags. Mr. Rags zie je veel terug op de kleding en is ook te koop als knuffel. Het Nieuwe Deense merk zien we steeds meer in het straatbeeld verschijnen en kenmerkt zich door zijn zachte katoen en soepele pasvorm. Deze winter kun je je collectie vooral aanvullen met diepe, warme kleuren. Je moet hier niet zijn als je van fluor en knalkleuren houdt. Noud draagt bij zijn stoere shirt zijn favoriete pet van Kinderpetten.nl Have fun!

Nieuwsgierig naar Small Rags?

_63A0475

_63A0520

_63A0579

_63A0500

_63A0524

_63A0530T-shirt shoppen, klik hier

Small Rags liever in het echt zien en voelen? Loop dan eens binnen bij Noahs in Utrecht of bij Mums closet in Veendendaal.

Ben jij een winkel of webshop en wil je meer info? Neem dan contact op met S-Agency


Wat vind jij van dit shirtje?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie