SMALL RAGS | OUTFIT BOAZ


Small Rags is één van die nieuwe upcoming brands en ja! Wij zijn fan. Dit nieuwe merk uit Denemarken is gemaakt van stevige stoffen van goede kwaliteit en ziet er super hip uit. Geen schreeuwerige kleuren of prints, maar mooie rustige items en hier en daar een opvallend printje, met o.a de vrolijke Mr. Rags!

Small Rags is echt een leuk en cool nieuw merkje en we willen maar al te graag de outfit van Boaz met jullie delen. Hij draagt een groene baggy sweatpants van Small Rags in combinatie met een leuk shirtje van Zara. In deze outfit kan hij lekker spelen en kind zijn. En de zomer loopt ten einde, maar met dit leuke broekje is dat helemaal niet zo erg! Wat vind jij van Small Rags? Ik ben benieuwd. Laat je het even weten? Have fun & get inspired!

Via deze link kun je Small Rags shoppen

_63A0098

_63A0131

_63A0135

_63A0069

_63A0058

_63A0093

Shop hier het broekje van Small Rags

Small Rags liever in het echt zien en voelen? Loop dan eens binnen bij Noahs in Utrecht of bij Mums closet in Veendendaal.

Ben jij een winkel of webshop en wil je meer info? Neem dan contact op met S-Agency

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie