ROKJE FLO | OUTFIT JUUL


Door gastblogger Frederique:

Wat het is weet ik niet maar ik heb iets met tutu’s. Deze zomer droeg Juul al met regelmaat zo’n kek rokje in verschillende kleuren. Met een tutu als basis kun je oneindig veel looks creëren. Schattig door er een lief vestje op te dragen, hip door het met Allstars af te stijlen of shabby met een spijkerjack en een oversized t-shirt als bovenstuk. En daarom dat deze tutu ook echt niet kon ontbreken in de collectie van Juul: een tutu met tijgerprint van het merk FLO. Dat wij gek zijn van tijgerprints is nu wel bekend maar deze twee favorites in één kledingstuk: yes!

FLO is een Nederlands kinderkledingmerk wat de speelsheid van kids wil terugbrengen in haar collectie. Ik shopte dit rokje in het leuke winkeltje “Bij Saar thuis” in Haarlem. De winkel geeft je een warm huiskamergevoel waar je voor het hele gezin kunt winkelen. Bij het hele assortiment is gebaseerd op Fare Trade producten.

Om jullie de diverse stijlen van een tutu te laten zien, draagt Juul 2 outfits.
– Outfit 1: gecombineerd met een stoere spijkerblouse van ZARA
– Outfit 2: gecombineerd met een basic zwart vestje

Welke vinden jullie het leukst?

Via deze link kun je het rokje shoppen van FLO

unnamed (3) unnamed (1) unnamed (2)

Klik hier om meer van de collectie te bekijken

Wat vind jij van Juul d’r outfit?

Tags:

Plaats een reactie