MOLO | OUTFIT JUUL


Door gastblogger: Frederique

Drukke prints zijn niet zo mijn ding, dat weten jullie inmiddels. Maar dierenprints daarentegen, daar ben ik wel fan van. Juul heeft verschillende kledingitems en accessoires met een dierlijke touch en dan is met name de luipaardlook favoriet.

MOLO heeft onlangs haar pre-herfstcollectie gepresenteerd en die is volledig gebaseerd op ‘wild animals’. Prints van tijgers, slangen, zebra’s en luipaarden zijn volop terug te zien in de stoffen. De ‘Niki leopard’ pants kan absoluut niet ontbreken in de garderobe van Juul. Omdat we (gelukkig enerzijds) nog een tijdje moeten wachten totdat het herfst is, maar we het broekje niet zo lang ongedragen in de kast kunnen laten liggen, hebben we hem gecombineerd met een zomers tintje. Juul draagt de MOLO broek met een beige vestje van ZARA en hippe teenslippers met froesels in het gebroken wit. De MOLO broek is van stretch stof met van boven een elastieken band. De broekspijpen zijn mega lang, nou is dat meestal wel het geval met die korte pootjes van Juul, maar bij dit broekje is het extreem. De ‘Niki Leopard’ is draagbaar en eenvoudig te combineren met basics. Voor in de herfstmaanden hebben we er een zwart longsleeve shirt bij gekocht en zal Juul er stoere donkerkleurige sneakers onder dragen.

Schuilt er in jullie dochters ook een beetje wild animal?

Shop dan snel de MOLO collectie

FullSizeRender(19) FullSizeRender(18) FullSizeRender (1) FullSizeRender(21)

Klik hier om molo te shoppen

Wat vinden jullie van Juul d’r outfit?

 

Tags: ,