MUSTHAVE VEST | OUTFIT JUUL


Door gastblogger Frederique

Ondanks dat ik van een zonnetje en aangename temperaturen hou, kan ik vaak niet wachten tot de wintercollectie in de winkels hangt of online te vinden is. Dit geldt hetzelfde voor de kleding van de kinderen. Met winterkleding, en zeker voor meisjes, kun je eindeloos blijven combineren met verschillende laagjes. Een blousje met een trui, een longsleeve met een gilette of een dikke maillot met een jurkje. En wat dachten jullie van een lekker wollen vest? Ik wilde net zo’n fluffy vest voor Juul als ik zelf in mijn kast heb hangen. Dus startte ik mijn zoektocht!

Al snel liep ik tegen een grof gebreid vest aan van het merk CKS. Ik had zelfs nog keus: het vest is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar.  Het vest voelt zacht aan, heeft een mooie pasvorm en is ideaal voor de koudere dagen. Juul combineert het vest met een stoere denim blouse van H&M en een donkerblauwe legging van VINROSE.

Je kunt het lekkere vest hier shoppen

FullSizeRender(28) FullSizeRender(29)(2) FullSizeRender(26) FullSizeRender(27)

 Klik hier om te shoppen bij CKS

Wat vinden jullie van de outfit van Juul?

Plaats een reactie