MINIBOETIEK | OUTFIT JUUL


Door: Frederique

YES, het zonnetje schijnt, de temperatuur is zeer aangenaam en dus is het de hoogste tijd om de rokjes tevoorschijn te halen! Laat de zonnestralen goed haar best doen en geef die heerlijke, nog bedekt met wat baby vet links en rechts, benen van Juul wat kleur!

De webshop MINIBOETIEK heeft ontzettende leuke zomeritems in hun collectie voor meiden met maatje 92 tot 104. Het is geen standaard online winkel. MINIBOETIEK presenteert haar kleding op een originele manier. De ene keer staat er een lekker eigenwijs meisje met een grote bril gek geposeerd en de andere keer hangt de kleding aan een hangertje in een kast.

Juul draagt een wijd uitlopend a-lijn rokje met zwart witte strepen van het merk MINIBOETIEK. De rok is van stevig elastische stof en is een model wat wat hoger in de taille wordt gedragen. Aan de achterzijde zit een goudkleurige rits.
Met de skirt als basis kun je eindeloos combineren. Om jullie te laten zien wat de mogelijkheden zijn heb ik twee verschillende looks gecreëerd. Ik heb gekozen om de outfit volledig in black and white te houden. Uiteraard kun je ook colorblocken wanneer je een fel gekleurde top erop draagt.

Look 1: Juul draagt een basic hemdje van de HEMA, een zwart bolero vestje van de H&M en witte teenslippers versierd met bloemen.

Look 2: Juul draagt een wijdvallend basic zwart T-shirt van de H&M gecomineerd met witte hoge All Stars.

Zo zie je maar weer dat je met kleding alle kanten op kunt en diversen looks kunt samenstellen. Zolang de basis goed is, is alles mogelijk. Juul veranderd van een echt meisje-meisje naar een stoere rock chick.

Welke look vinden jullie het leukst?

Shop via Miniboetiek dit fantastische rokje.

FullSizeRender(15)

FullSizeRender(14)

FullSizeRender(16)

FullSizeRender(17)

Via deze link surf je snel naar Miniboetiek.nl

Ga jij voor look 1 of 2?

Tags: ,