POPUPSHOP | OUTFIT PEPPER


Door: Pepper

Ik heb een hele grote liefde voor leotards, oftewel gympakjes, oftewel bodies, of hoe je ze ook wil noemen. Pepper noemt het een romper. Na de hele echte romper fase is het een tijdje stil geweest maar vanaf dat ze vier was liggen er standaard een aantal in haar kast. Een merk dat naar mijn mening de geweldigste heeft is Popupshop. En ieder seizoen heeft Pepper er wel een of meer van. Zo is er al een tijger, een leeuw en een bloemen versie gepasseerd. En dit seizoen was kiezen moeilijk. Zou ik gaan voor dat schattige katje, die grappige aap of de gekke Indiaan? Of toch heel basic de roze variant? Het is uiteindelijk het katje geworden. Maar ergens heb ik zo’n idee dat er nog wel eentje bij gaat komen de komende tijd..

Vandaag gecombineerd met nog steeds een favorietje van vorig jaar winter seizoen, het tijger rokje van Bobo Choses. Omdat het weer het nog steeds toelaat blote beentjes, basic enkel sokjes en hippe T-bar schoenen. En straks gewoon met een mooi vest en maillot.

Je kunt dit pakje shoppen via deze link

POPUPSHOP#1 (1)

POPUPSHOP#2

POPUPSHOP#3

POPUPSHOP#4
Klik hier om Popupshop te shoppen

Wat vind jij van Pepper’s outfit?

Tags:

Plaats een reactie