GEWELDIGE OUTFIT PEPPER


Door: Bonnie

Ígló & Indí. De naam verraadt al een beetje waar het merk vandaan komt. IJsland. Ondanks dat het al sinds 2008 bestaat was het nieuw voor mij. Een Scandinavisch merk met als philosophy.. Playful and Practical.

Veel kleuren en printjes komen je tegemoet wanneer je de collectie bekijkt. Met printjes ben je bij mij aan het juiste adres. I love it. Met kleurtjes heb ik een beetje een haat liefde verhouding. Ik kan een item geweldig vinden maar als de kleur net niet doet wat ie moet doen dan valt ie af. Toch heeft Pepper genoeg kleurtjes in haar kast. Maar die doen dus wel wat ze moeten doen 😉

De juiste combinatie van print en kleur. En het shirtje dat Pepper vandaag draagt heeft dit. Een beige/grijze longsleeve met een all over papegaaien print. Of om exact te zijn.. een papegaaiduiker print.

Hier gecombineerd met een shortje van Zara met een bladprint in groen en haar Stan Smithjes. Veel printjes bij elkaar en de juiste kleuren!

Je kunt het shirtje shoppen via deze link

IGLO&INDI#7

IGLO&INDI#2

IGLO&INDI#3

IGLO&INDI#4

IGLO&INDI#5

IGLO&INDI#6
Via deze link kun je nog veel meer leuks van dit merk bekijken

Wat vinden jullie van Pepper d’r outfit?

Tags: ,