MUSTHAVE VEST | MINIBOETIEK.NL


Vorig seizoen heb ik heel wat keren ‘mis gegrepen’ als het ging om een oversized lang vest met een neutrale kleur dat je overal overheen gooit. Nou hier is ie dan, want ik heb ‘m gevonden!! Een geweldig oud roze cardigan van MiniBoetiek.nl Nanna draagt ‘m op een lichte jeans en ik vind deze outfit echt te gek, maar het maakt eigenlijk niet zoveel uit waar je dit vest mee combineert want het fijne is dat ie zo’n beetje echt overal leuk bij past. Leuk over een jurkje, leuk over een baggy jeans met een shirtje, leuk op een outfit met een rokje, maar ook leuk op een strakke skinny jeans. Superveel combinatie mogelijkheden!

Neem bijvoorbeeld nu eens een aantal verschillende setjes of outfits van je dochter in je hoofd en denk het vest er in gedacht bij. Net zo enthousiast als ik? Echt een musthave toch!

TIP: MiniBoetkiek.nl heeft echt nog veeeeeeel meer leuks!! Echt een aanrader om even een kijkje te nemen. Laat je me even weten of je net zoveel leuks ziet in deze webshop als ik? Laat gerust een reactie achter!

Via deze link shop je direct het vest

_63A1416

_63A1441

_63A1454

_63A1474

_63A1453

_63A1424
Klik hier om naar MiniBoetiek.nl te gaan

Wat vinden jullie van Nanna d’r outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie