MUSTHAVE VOOR BOYS: HET VEST


Door Viola:

Een paar blogjes geleden vertelde ik jullie over hoe je in de winter (en wat is het al koud) toch dat leuke t-shirt met korte mouwen kunt dragen; over een longsleeve. De meningen over deze combinatie zijn verdeeld maar ik vind dat als je het geheel rustig houdt en voor ton sur ton kleuren kiest, het een toffe combinatie kan zijn.

Maar… ook het vest is een manier om t-shirts in de winter te kunnen dragen en deze mag dan ook niet ontbreken in de wintergarderobe van je knul(len). Met een vest kun je eindeloos combineren als je tenminste voor een neutrale kleur kiest. Een leuke bijkomstigheid is dat een vest lekker warm zit; niet geheel onbelangrijk natuurlijk ;-).

Ik hou van stoere vesten bij Tex. Grof gebreid, met een stoere wikkelkraag en een tikkie oversized. Een tip is om een vest een maat groter te kopen. Niet alleen omdat het vlot staat maar ook omdat er nog iets onder moet.

Dit zwarte vest kocht ik onlangs bij Zara. Hij is van tricot en heeft zakken op het voorpand. Onder het vest draagt Tex een t-shirt van Shapes of Things (een nieuw Engels merk dat ik eerder met jullie deelde). Nu kon hij eindelijk zijn shirt met glittertjes aan, zoals hij zelf zegt. De skinny jeans is ook van Zara en de schoenen van Dr. Martens. De Dr. Martens zijn ook een echte must have; stoer, comfortabel, sterk, warm én ze kunnen tegen een stootje. Wat vind jij van zijn outfit?

Je kunt het vest van Tex shoppen via deze link

bestand_000-1 bestand_000-2 bestand_000-4 bestand_000-3 bestand_000-5 bestand_000

Klik hier om het vest te shoppen

Wat vind jij van Tex zijn outfit?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie