MUSTHAVE VEST VAN TUMBLE ‘N DRY

We hebben op social media best wat af gediscussieerd over sterren, of ze nou wel of niet hot zijn. Sterren zijn niet meer persé heel hot in de zin van ‘een trend’, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar dit vest?! Oh yeah!! Deze is hot!! Zoooo’n gaaf vest. Ik wou dat ik ze in alle maten voorhanden had en alle kinderen waarmee ik werk, ermee kon aankleden. Want dit vest maakt elke outfit af en kun je echt overal mee combineren! TIP > Dit vest valt klein en mag ook ‘oversized’ gedragen worden, shop ‘m dus zeker 1 of 2 maten groter. Verder is het officieel een meisjes vest, maar hij kan ook prima voor jongens. Dat zul je later deze week zien op Kindermodeblog. Bij dit vest draagt Fenne een blousje van Bellafien, legging van Mingo, schoenen van Zara, muts van Bristol en haar schattige tasje is van LittleWannahaves. Wat vinden jullie van haar outfit en haar sterrenvest?

Klik hier om dit vest direct te shoppen

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding meisjes-36

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding meisjes-27

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding meisjes-38

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding meisjes-32

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding meisjes-26

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding meisjes-35

Kindermodeblog outfit fotoshoot kids mode kinderen fashion kinderkleding meisjes-33
Klik hier om meer te zien bij Tumble ‘N Dry

Wat vinden jullie van dit vest en deze outfit?

Foto’s door Nienke van Denderen