MINI RODINI | ZUSSEN OUTFITS

Door: Renske

Ja, ook ik heb me al enige tijd zitten vergapen aan de nieuwe herfst- en wintercollecties. Ze zijn allemaal meerdere keren bekeken en favoriete items zijn opgeslagen of al aangeschaft. Met de echte winteritems wacht ik meestal nog even, op een of andere manier kan ik die nog niet kopen zo vroeg in het seizoen. Dan moeten ze nog zo lang wachten voordat het aan kan en we zijn allemaal niet zo geduldig hier in huis ūüėČ

Waar ik niet mee kan wachten is een item kiezen uit de nieuwe Mini Rodini collectie. Zoals velen ben ik ook een groot fan! Het is elke keer weer afwachten met welke superleuke printjes ze op de proppen komen. En hoe het komt weet ik niet maar als er iets met tijgers tussen zit ben ik al verkocht. Panterprintjes en tijgers, de kasten hangen er mee, zowel bij de meisjes als bij mijzelf. Dus zodra ik drop 1 van de nieuwe  collectie bekeek was mijn keus snel gemaakt. Ik moest die grote gele tijgers hebben!!! Toen nog kiezen voor wie en wat voor soort.

Ik koop voor de meisjes eigenlijk nooit exact dezelfde dingen. Een beetje twinning vind ik wel leuk maar aangezien alles van Julie ook nog door kan naar Phileine vind ik het leuker als het net even anders is.
En dus koos ik nu voor Julie voor het jurkje en voor Phileine voor de legging. Niet precies hetzelfde maar wel superleuk om tegelijk aan te trekken.
En het mag dan inmiddels bijna herfst zijn, bij dit knalgele printje krijg je spontaan weer een zomergevoel!
Julie draagt het jurkje met een legging en haar Adidasjes en Phileine draagt het broekje met een spijkerblousje van Zara en haar panterschoentjes van Clic!

Hebben jullie al een favoriet nieuw printje uit de nieuwe Mini Rodini collectie?

Via deze link shop je Mini Rodini

DSC_5503

DSC_5509

DSC_5547

DSC_5543

DSC_5513

DSC_5515

DSC_5548

DSC_5536
Klik hier om Mini Rodini te shoppen

Wat vinden jullie van deze outfits?

Foto’s door Tonneke Holslag

Tags: ,

Plaats een reactie