5X DE LEUKSTE FRANSE KINDERKLEDING MERKEN


Viva la France! Het land van stokbroden, wijn en kaas heeft ook op kindermode gebied heel wat te bieden. Er zijn talloze leuke grotere en kleinere kinderkleding merken die hun roots in het mooie Frankrijk hebben liggen en daarom vonden wij het tijd om een paar van deze toffe merkjes eens even extra onder de aandacht te brengen. Dit zijn 5x de leukste Franse kinderkleding merken die je wat ons betreft niet mag missen! Kende jij ze al? Of weet je nog meer leuke Franse kinderkleding merken die echt de moeite waard zijn? Laat het ons weten via een reactie hieronder of op de Kindermodeblog-Facebook… Wij zijn benieuwd!

#1. Bla Bla Monkey
Bedacht in Frankrijk, gemaakt in Portugal. Milieuvriendelijk en hartstikke cool! Bla Bla Monkey staat voor ‘cool & eco-friendly‘ en dat maken ze helemaal waar met hun toffe collecties.

blabla

#2. Bonheur du Jour
Het Franse Bonheur du Jour is super uniek en staat bekend om het prachtige kleurgebruik, mooie stoffen en de toffe Boho invloeden die in de collecties worden verwerkt.

bonheur du jour

#3. Blune Paris
Opgericht in 2011 door twee Franse dames (een blondine + een brunette = blune). Dit merkje is echt een Franse parel; prachtige kleuren, hippe prints en mooie contrasten in stoffengebruik maakt dat dit echt een merkje naar ons hart is. Zeker de moeite waard!

blune

#4. Petit Bateau
Deze kennen we natuurlijk allemaal, maar toch kon deze niet ontbreken in dit lijstje. Zeker de welbekende streepjes items van Petit Bateau mogen natuurlijk in geen één kinderkleding kast ontbreken.

petit bateau

#5. Billieblush & Billiebandit
Bij deze twee Franse toppers vind je een unieke mix van super hip en vrolijk en klassiek. Billieblush voor de girls en Billiebandit voor de boys, you can’t go wrong! De vrolijke, soms gekke prints zijn altijd een succes bij de kids, en bij Billieblush shop je jurkjes en rokjes die je kleine meid het gevoel geven dat ze als prinses over straat gaat, zonder dat het lijkt alsof jullie vanmorgen de verkleedkist hebben open gedaan.

Schermafbeelding 2015-09-14 om 12.01.01

Kende jij ze allemaal al? Of heb je nog andere toffe Franse kinderkleding merken die we echt even moeten checken? Laat het ons weten! Laat een reactie achter op de blog of op onze Facebook.

Tags: ,

Plaats een reactie