GARDNER AND THE GANG | OUTFIT BONNIE


Door: Bonnie

Als er me gevraagd zou worden welk merk ik dit seizoen het meeste ben gaan waarderen dan zou mijn antwoord Gardner and the Gang zijn. Al klinkt het woord waarderen misschien wat raar en druk ik daarmee niet helemaal uit wat ik eigenlijk wil zeggen.

Ik kende het merk al langer maar afgezien van een shirtje vorige zomer was er verder nog nooit iets van in Pepper’s kast beland. Op een of andere manier kwam ik het dit jaar overal tegen. Of misschien kwam dat gewoon door de collectie en het beeldmateriaal dat ze hiermee naar buiten brachten. De foto’s van de campagne vond en vind ik echt geweldig! Styling zoals ik Pepper wil stylen. Props die ik wil gebruiken. Accessoires die Pepper geweldig zou vinden. Witte muren, roze flamingo’s en jaren 80 props.

En dan het verhaal achter het merk. Alle ’karakters’, zoals ze het zelf noemen, zijn hand getekend en hebben een verhaal te vertellen. Dit seizoen ontmoeten we Patsy the magician zebra en Geene the Kiss loving sausage dog. Geene heette eigenlijk Helmut maar Patsy heeft hem betoverd en nu is hij een hond die fan is van Kiss, de band. Een beetje gek maar GE-WEL-DIG als je het mij vraagt!!

En afgezien daarvan zijn de materialen super zacht en blijven de prints erg mooi.

Pepper draagt vandaag de Geene sweater. Deze heb ik gecombineerd met het Yporque pakje uit een eerdere blog, Salt Water sandals en een leuke bandana. Een geweldige outfit voor een wat koelere zomerse avond. En ow wat verlang ik daar naar!

Via deze link kun je Gardner and the Gang shoppen

GATG#8

gardner and the gang

gardner and the gang

gardner and the gang

gardner and the gang

Klik hier om Gardner and the Gang te shoppen

Wat vinden jullie van dit merk en de outfit van Pepper?

Tags: , ,