EEN GROTE ZWAK VOOR DIT


Door: Bonnie

Ik heb een zwak voor van alles als het gaat om kindermode maar een enorme zwakte is toch wel iets met een ‘mooi rugje’. Een shirtje dat net een dieper rugje heeft of een hemdje met een mooie racerback. Ik weet niet wat het is maar dit maakt het opeens een stuk mooier, specialer. Pepper’s balletpakje heeft zo’n lager rugje, ook de ’gympiece’ van Popupshop uit mijn ’verjaardagsblog’ heeft dit en ze heeft een prachtig jurkje van Bobo Choses met een halter en dus blote rug. Dus toen ik dit pakje van Yporque zag was ik meteen verkocht.

Het merk Yporque kende ik al een tijdje maar nog nooit had ik er iets van gekocht. Een Spaans merk met een wat lastig uit te spreken naam. Tot je de achterliggende gedachte leest en het opeens heel simpel wordt. De naam refereert namelijk aan de vraag die wereldwijd door alle kinderen vaak wordt gesteld. ’En waarom?’ en dus in het Spaans ’y por què?’.

Een merk met veel zwart, wit en grijs soms gecombineerd of afgewisseld door een felle kleur. Stoere prints, unisex items en grappige details.

Het pakje dat Pepper draagt is van een mooie jersey stof. Heerlijk zacht in fluor peach. Een baggy model met steekzakjes en die mooie halter. Heerlijk voor in de zomer, slippertje eronder en klaar ben je!

Je koopt het pakje bij Pepatino, een super leuke Belgische site maar door de lage verzendkosten ook voor ons Nederlanders heel interessant 🙂

Je kunt het pakje shoppen via deze link
YPORQUE#2 (1)

YPORQUE#3

YPORQUE#4

YPORQUE#5

YPORQUE#6

YPORQUE#7
Klik hier om meer te zien van Yporqué (écht even doen, zie mega toffe dingen!)

Wat vinden jullie van Pepper d’r toffe outfit?

Tags: , ,