GARDNER AND THE GANG | OUTFIT PHILEINE


Door Renske:

Die aankomende lente heeft eigenlijk zo veel voordelen. Los van het feit dat het weer warmer wordt, we de winterjas in kunnen ruilen voor de zomerjas, we eindelijk van onze tuin gebruik kunnen maken en überhaupt alles er mooier en vrolijker uit gaat zien is er ook op shopgebied een enorme pre en zeker bij de kids!

Nieuw seizoen betekent winterkleren eruit en zomerkleren erin en kids groeien zo hard dat zomerkleren van vorig jaar niet meer passen en je dus een soort van verplicht moet shoppen. Hoe heerlijk is dat!

Bij alles wat ik voor Julie kocht dacht ik altijd dat Phileine het ook nog aankon (zelfde seizoen geboren) maar doordat Phileine nogal klein blijft zit ze nu 2 maten onder de maat waar Julie op die leeftijd in zat en kloppen de seizoenen dus helemaal niet. Dus ook voor Phileine moet er voor deze zomer genoeg aangeschaft worden. Heel vervelend…… 😉

In mijn (online) zoektocht voor de zomer stuitte ik op dit harembroekje en ik dacht meteen HEBBEN! Ik ben sowieso groot fan van Gardner and the gang en waar ik bij de collectie van vorig jaar viel op de gekke grote dierenprints was ik nu op slag verliefd op dit hartjes printje! Dit harembroekje is van een mooie stevige maar zachte stof en heeft een heel laag kruis. Lekker stoer dus!

Ik vond het ook meteen passen bij Phileine die op dit moment in een heerlijk pittige fase zit! En nog stoerder met haar Nike Air eronder!

Om het nog een beetje lief af te maken heb ik het gecombineerd met een roze shirtje en grijs wollen vestje van Zara.

Kennen jullie Gardner and the gang al en wat vinden jullie van dit broekje?

Je kunt het broekje van Gardner and the gang shoppen via deze link

1

2

3

5

4

 

Klik hier om te shoppen bij Gardner and the gang

Wat vind jij van de outfit van Phileine?

Tags: ,

Plaats een reactie