GARDNER AND THE GANG | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Ieder seizoen maak ik een lijstje op van musthaves voor de kidscloset. Uiteraard wordt dit lijstje gedurende het seizoen bijgesteld, maar je hebt van die items waar je meteen verliefd op wordt – en je niet weet hoe snel je online moet gaan om het te bestellen ;-). Toevallig overkwam me dit vorige week bij Gardner and the gang.

Gardner and the gang behoord al jaren in mijn top 10 favorietenlijst. De ontwerpen zijn creatief, kleurrijk en opvallend. De stoffen zijn super zacht en blijven heel lang mooi. Ik ben best kieskeurig en vind niet alles mooi van de gehele collectie van elk nieuw seizoen. Maar dit seizoen heeft wel een hoog – ik – wil – eigenlijk – alles – hebben – gehalte. Gelukkig heb ik me in kunnen houden en heb me vooralsnog beperkt tot 1 sweater. Ik weet niet of dat het door de coole print komt, maar ik ben helemaal verliefd op deze sweater. Wat vind jij van deze sweater?

Je kunt de hartjes sweater shoppen via deze link

DSC_1269

DSC_1272

DSC_1273

DSC_1292

DSC_1289

DSC_1270

Klik hier om te shoppen bij gardner and the gang

Wat vind jij van deze sweater? 

 

Tags:

Plaats een reactie