GARDNER AND THE GANG | OUTFIT VIVA


Hoewel je in de collectie van dit kindermodemerk altijd wel basics zult vinden en ook items met minder heftige prints, kun je zeker wel zeggen dat Gardner and the Gang een mega uitgesproken kindermode merk is! Stylisten en fashionbloggers zijn er dol op en ook ik heb dit kindermode merk al een hele tijd in mijn hart gesloten.
Ook bekende kinderen zoals Harper Beckham en Estelle – dochter van de Zweedse kroonprinses Victoria – stelen de show in hun übercoole Gardner and the Gang outfits.

En ook onze Viva wordt helemaal blij van haar nieuwe, vrolijke en kleurrijke outfit! Deze super stylish dress is alles behalve saai, wát een speelse print in opvallende kleur contrasten! Dit is een item om fijn in te spelen en heerlijk voor de zomer, maar ook voor nu gemakkelijk te combineren met een legging. Gardner and the gang staat bekend om haar originele all over printjes die elk seizoen voortkomen uit een verhaal wat ze zelf bedenken! Alle items uit de collectie zijn gemaakt van biologisch katoen en voelen super zacht aan. Viva draagt haar jurk met een effen grijze legging en de zwarte sneakers geven de outfit een stoere twist.Viva is klaar om lekker te gaan spelen! Have a fashionable day!

Je kunt het jurkje shoppen via deze link

5A1A0255

5A1A0266

5A1A0233

5A1A0248

Klik hier om te shoppen bij Gardner and the Gang

Wat vind jij van dit print jurkje?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie