COLUMN: DE ONDERNEMERSZIN

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-116De vakantie lijkt alweer eeuwen geleden, maar die break heeft me enorm goed gedaan. De laatste weken heb ik vol nieuwe energie gewerkt aan Kindermodeblog. Het team is uitgebreid met twee nieuwe stagiaires en dat is heel erg fijn, want er is enorm veel werk te verzetten. Sinds onze vaste wekelijkse fotoshoot én de shoots op locatie moet er zoveel meer voorbereid en geregeld worden. Soms is het wel even stressen, maar het is vooral heel erg leuk en leerzaam. En de fotoshoot zelf is ook wel heel erg genieten hoor! Al die leuke kids, die gave outfitjes, die te coole kleertjes én die trotse moeders. Ik word er gewoon heel erg blij van!

Mijn werkweek nu en alles wat ik doe, is niet te vergelijken met hoe Kindermodeblog begon, bijna vier jaar geleden. Vanaf de eerste dag dat ik Kindermodeblog begon ben ik er vol voor gegaan maar alles begon natuurlijk nogal vrijblijvend en er was geen druk. Eigenlijk was er nog niks. Helemaal niks! Nu werk ik samen met grote nationale en internationale kindermode merken, webshops, gaan er iedere dag meerdere blogs online, schrijf ik columns voor vakbladen en zijn er een heleboel deadlines weg te strepen. Alles wordt steeds professioneler. Steeds beter. Steeds leuker!
Maar ook jullie zijn er, mijn trouwe volgers en lezeressen die elke dag langskomen op Kindermodeblog en voor wie ik dus ook elke dag wat nieuws en inspirerends online wil zetten. Ik kan je zeggen dat mijn leven er heel anders uitziet dan vier jaar geleden, maar ik ben er in mee gegroeid, dus het is eigenlijk heel erg vanzelf gegaan. Het is een natuurlijk proces, dus het voelt goed.

De laatste tijd krijg ik om mij heen steeds vaker vragen en opmerkingen (en complimenten) over hoe ik het allemaal gedaan heb en wat ik in zo’n korte tijd bereikt heb. Op zo’n moment besef ik me pas hoe bijzonder het is wat ik doe en dat ik vanuit het niets mijn eigen baan heb gecreëerd. Ik bedoel, als ik in mijn dagelijkse routine van hard werken zit, denk ik daar natuurlijk niet aan en ben ik gewoon heel hard aan het werk. Dan doe ik wat ik leuk vind en dan doe ik wat ik moet doen zonder daar verder over na te denken. Maar ik merk in de gesprekken die ik heb en de feedback die ik krijg, dat mensen enthousiast worden van hoe ik denk over bepaalde dingen en ik merk aan mezelf dat ik daar dus weer heel blij van word, van het enthousiasme van anderen. Mmm…. volgen jullie me nog? Het is dus een soort wisselwerking. Een positieve vibe!

Ik word er de laatste tijd gewoon heel blij van dat ik met Kindermodeblog en mijn ondernemerszin niet alleen mensen heel enthousiast maak over de kindermode en de blog zelf, maar ook over het opzetten van een eigen bedrijf en ergens vol voor gaan, en datgene te doen waar je blij van wordt en wat dichtbij jezelf ligt. In de toekomst zou ik daar graag meer mee willen doen en meer mensen en bedrijven willen inspireren! Dus wie weet 😉

Ook mijn andere website MamaGlossy begint enorm te groeien! Steeds meer leuke bloggers en merken zijn betrokken bij deze site en mijn collega’s Yvon en Claire steken elke dag hun ziel en zaligheid in MamaGlossy om ervoor te zorgen dat de volgers en lezeressen elke dag weer hun portie nieuws, inspiratie én fun voorgeschoteld krijgen. Zelf word ik ook heel blij van het samenwerken in een team en dat je samen leuke ideeën kunt uitwerken, van elkaar kunt leren en dat je ook de leuke momenten met elkaar kunt delen.

En eerlijk is eerlijk, mijn app Ruiljekleertjes is een beetje een ondergesneeuwd kindje de laatste tijd, maar ik geloof zó in het concept en zoveel mensen zijn er ook zo mega enthousiast over. De komende tijd heb ik er meer tijd voor vrijgemaakt en ga ik de app via allerlei manieren veel meer onder de aandacht brengen. Zo komt er binnenkort ook een Ruiljekleertjes event, ik heb er nu al zin in!

Zo, dit was wel mijn langste blog aller tijden geloof ik. En ik merk dat ik eigenlijk nog lang niet ben uitgepraat…..

Mocht je nog op of aanmerkingen hebben, ideeën voor de site, of wil je iets anders met me delen, stuur me gerust een mailtje! > frederieke@kindermodeblog.nl   Have fun @ kindermodeblog Leuk als je me komt volgen op Instagram >> Klik hier

Vastleggen-in-volledig-scherm-12-8-2013-134231

Tags: , , , ,

Plaats een reactie