IN BAD MET HOUSE OF JAMIE


Door: Danielle

Je kunt wel zeggen dat wij als gezin behoren tot de categorie levensgenieters. We waarderen het leven door de dingen die we al mee hebben gemaakt. Soms lijkt het alsof we alleen maar over koetjes en kalfjes kunnen praten en doen alsof kindermode hét onderwerp van de dag zou moeten zijn, maar dat is natuurlijk niet zo. Het is gewoon lekker ongedwongen en het maakt mij blij als ik anderen kan inspireren en enthousiasmeren. Dat zou tenslotte het doel van het leven moeten zijn, doen waar je blij van wordt. Dus al lijkt kindermode een bijzaak, dat neemt niet weg dat je ook minder belangrijke zaken moet kunnen waarderen om ervan te kunnen genieten.

Kindercollecties die met veel zorg en aandacht gemaakt zijn, fair trade en volledig kinderarbeid vrij, zijn waardevol. Er wordt nagedacht voordat er kleding geproduceerd wordt. Mensen in het algemeen zouden zich hier meer bewust van mogen zijn en materialen en natuur meer mogen waarderen. Dus zoiets simplistisch als kindermode kan toch de moeite waard zijn om bewust mee om te gaan.

House of Jamie pakt dit goed op. Zij maken uitsluitend fair trade items. Het is soft en clean en helemaal mijn (Sara Lou’s) stijl. Een geweldig merk zowel met kleding als lifestyle artikelen. Sara Lou groeit er al bijna uit, maar ik wist toch nog een badjasje te bemachtigen in een prachtige beige tint van 100 procent badstof.  Het jasje is prachtig afgewerkt met linnen en je kunt het niet alleen dichtknopen met een ceintuur, maar House of Jamie heeft het badjasje ook voorzien van een paar mooie parelmoer knopen. Super stijlvol! Wat mij betreft een absolute musthave voor na het badje of een heerlijk dagje strand.

Klik hier om het badjasje van House of Jamie te shoppen.

HoJ1
HoJ2
HoJ3
HoJ4
HoJ5
Klik hier om andere items van House of Jamie te shoppen.

Tags: , ,

Plaats een reactie