JUUL IN HOUSE OF JAMIE


Door: Jerr

Jullie hebben waarschijnlijk al lang kennis gemaakt met het geweldige merk House of Jamie. Nog niet zo heel lang geleden was de shop van House of Jamie, hier bij Kindermodeblog, webshop van de week . House of Jamie – het baby label – waar wij al langer fan van zijn heeft sinds kort -naast de slabbetjes, spenendoekjes, badcapes etc- een kinderkleding lijn gelanceerd. Hier ben ik zo ontzettend blij mee!! Want WAUW ik was al helemaal weg van hun Essentials in die mooie zachte kleuren en met die prachtige klassieke look en nu hebben ze ook nog eens kleding! Jeeeh..! Met verschillende grijs tinten en zwarte en/of witte details creëert House of Jamie de meest schattige items voor de kleintjes. De stoere strikjes en de stoere pads geven net die touch die House of Jamie eigen maakt. Ecte te schattig. House of Jamie selecteert ook nog eens de fijnste en meest natuurlijke stoffen voor haar producten, zacht voor de baby, duurzaam in gebruik en stijlvol, zeer stijlvol.

Juul draagt deze week de Fancy Dress Stone van House of Jamie. Het past haar perfect! Het is een ideaal jurkje om te dragen bij nette gelegenheden maar ook top te dragen naar de crèche waar zij speelt en klautert met haar vriendjes en vriendinnetjes. Het materiaal is soepel en zacht. Het valt mooi en staat super schattig! Op de foto’s draagt Juul de Fancy Dress met een zwarte legging maar dit jurkje is ook super te combineren met de bijpassende Bow Tie leggings van House of Jamie of een leuke maillot. Juultje draagt om het klassieke jurkje wat stoerder te maken haar mini Vans eronder, maar ik ga nog zeker op zoek naar zoete zwarte sandaaltjes -liefst vintage- want die zijn denk ik wel het aller schattigst onder dit jurkje.

Klik hier om bij House of Jamie te shoppen

Juul in house of jamie 1

Juul in house of jamie 4

fotooo

juul in house of jamie 22

Klik hier om het jurkje Fancy Dress Stone van Juul te shoppen

 

 

Wat vind jij van House of Jamie?

Tags: , , ,

0 Reacties

  • door Bianca
    Posted 5 februari 2014 23:21 0Likes

    Jerr, mooi prinsesje in een schitterend jurkje. Leuk je ontmoet te hebben vanmiddag…

Plaats een reactie