Door: Danielle

Dat sprookje kent iedereen toch wel?! Sara Lou raakt er niet over uitgesproken. De rode schoentjes dansten en dansten… En omdat het papa’s favoriete kleur is konden we ze dit keer echt niet laten staan. Eerder dit jaar kochten we al een wit paar Superga’s met veters. Helemaal top en al bijna afgedragen. Niet de Converse, maar de Superga’s zijn dit jaar hipperdepip en wij doen vrolijk mee. Wij kochten deze rode patta’s met het oog op; “mama ik kan zelf aan- en uitkleden. Ik bedoel, ik kan eigenlijk alles al heeeeel goed zeluuuuuf. Zeluuuuff doeeen!” Soms vermoeiend, maar ook wel grappig. Jullie lezers zullen het wel herkennen! Het veterstrikdiploma mag dan nog even op zich laten wachten, met deze snelle klittenband-sluiting gaan we als een malle. En nog stoer ook voor die ‘kleine’ Sara Lou.

Zelf danst Sara Lou de hele dag door. Het liefste in haar nieuwe balletpak met tutu. Misschien ook leuk om een keer vast te leggen voor Kindermodeblog.  Zelfs op de dansvloer gaat de kindermodegekte door. Maar voor nu eerst genieten van haar kekke gympies. Mooi rood is niet lelijk, toch?!!

Superga_rood1
Superga_rood2
Klik hier om de Superga’s te shoppen…

Tags: , , ,

Plaats een reactie