TUMBLE ‘N DRY ZWEMKLEDING VOOR JONGENS EN MEISJES


We kunnen er voorlopig hier in Nederland nog niet rond paraderen, maar misschien hebben jullie al een fijne vakantie op de planning staan? Een ding is zeker, het is nooit te vroeg om alvast hippe zwembroeken, badpakken en bikini’s voor je zoon of dochter in te slaan. Deze zwemkleding van Tumble ‘n Dry zit vol opvallende kleurtjes en vrolijke prints. Palmbladeren, verfspatten, stipjes… genoeg moois om deze zomer in rond te lopen. Wij hebben alvast 10 trendy exemplaren voor je bij elkaar geshopt! Welke van deze nummertjes is jouw favoriet?

1. Roze bikini

2. Gekleurde zwembroek

3. Bladeren Badpak

4. Blauwe zwembroek

5. Zwart-witte bikini

6. Tropische zwembroek

7. Stipjes badpak

8. Space zwembroek

9. Roze bikini

10. Grijze zwembroek

Welke van deze items van Tumble ‘n Dry vind jij het leukst?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie