LEKKER NONCHALANT MET LITTLE MARC JACOBS


Door: Bonnie

Anno 2014 heeft vrijwel iedere grote fashion designer wel een eigen kinderkledinglijn. Denk aan Stella McCartney, Paul Smith, Roberto Cavalli, etc etc. Ook Marc Jacobs mag uiteraard niet aan dit rijtje ontbreken. Een fenomeen en een beetje gek is hij wel te noemen. Kenmerkend in gekke prints waar ik juist zo fan van ben.

Dit seizoen is de Little Marc Jacobs lijn gebaseerd op pop prints, uitgesproken kleuren, eclectische invloeden en de steeds terugkerende preppy look. 

Het hippe shirt dat Pepper draagt heeft een brede, ronde hals en korte mouwtjes. Uitgevoerd in fluoriserend roze met op de voorkant een grappige papegaaien print in zwart. Ik heb het voor Pepper lekker nonchalant gecombineerd met een kort tuinbroekje van Mango Girls, oversized sjaal in haar haar en zomerse slippertjes.

De boodschap die Marc Jacobs uit wil stralen past hier wel bij.. Don’t take yourself too seriously!

Klik hier voor meer Little Marc Jacobs

LITTLEMJ#1

LITTLEMJ#3

LITTLEMJ#2

LITTLEMJ#6

LITTLEMJ#4
Klik hier om Little Marc Jacobs te shoppen

Wat vind jij van Pepper’s outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie