MUSTHAVE SWEATER: LITTLE MARC JACOBS


Een aantal grote designers heeft een kinderkleding collectie om van te watertanden. De kinderkleding collectie van Marc Jacobs, Little Marc Jacobs, vind ik echt te gek! De collectie bestaat uit toffe sweaters, leuke shirtjes, vestjes, broeken, jurkjes…. allemaal bijna even leuk! De collectie is niet goedkoop, maar kinderkleding van grote designers is toch bereikbaarder dan in de volwassen mode. Hoe leuk is dat?! En als je designer kinderkleding combineert met kinderkleding van Zara, Name it of Tumble ‘N Dry, dan wordt het toch een stuk betaalbaarder? Deze trui heeft mijn hart gestolen. Voor mij dé perfecte kleuren combinatie met een toffe print. I’m in LOVE!

Klik hier om deze trui te shoppen

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-39

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-036

Kindermodeblog hippe kinderkleding mode kinderen kids fashion mode-34
Je shopt deze trui hier

Wat vinden jullie van deze sweater?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags:

Plaats een reactie