LITTLE MARC JACOBS


Het grote modemerk Marc Jacobs heeft ook een klein broertje/zusje: Little Marc Jacobs. Little Marc Jacobs legt niet zozeer de focus op het creëren van mini-me looks, maar heeft een échte kidscollectie ontwikkeld. Anders dan in de gewone collectie zien we in de kidscollectie heel veel vrolijke, funky printjes terug. Daarnaast zien we veel felrode en felblauwe tinten terug. Helemaal fashionable is deze super stoere plooienrok en deze felrode jurk met studs op de kraag! De collectie van Little Marc Jacobs is een mix van stoere looks met de speelsheid die de kids leuk vinden!

Klik hier om bij Little Marc Jacobs te shoppen

OF Klik hier voor meer inspiratie met LMJ

LMJ 3

LMJ 4

LMJ 2

LMJ 1

 

Wat vind jij van Little Marc Jacobs?

 

Tags: , ,

0 Reacties

Plaats een reactie