MUSTHAVE DRESS: LITTLE MARC JACOBS


Mooie jurkjes, welk meisje is er niet dol op?! Wij van Kindermodeblog in ieder geval wel en ook de kleine Seina is gek op jurkjes! Jurken kunnen altijd, naar een feestje, maar ook naar school! Vandaag draagt Seina een mooi grijs jurkje met opgedrukte riem en knopen wat deze stylish jurk meteen een dikke knipoog geeft. Deze mooie jurk is van het merk Little Marc Jacobs en we hebben goed nieuws! Deze musthave shop je nú met korting en dat maakt dit designer kledingstuk een stuk betaalbaarder. Om de look wat speelser te maken hebben wij gekozen voor deze speelse kaplaarsjes van Billieblush, maar voor een speciale gelegenheid zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor ballerina’s of mooie nette laarsjes. Er zijn eigenlijk zat combinaties mogelijk, dus stylen maar. ENJOY!

Het jurkje van Little Marc Jacobs shop je hier

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-41

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-40

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-46

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-48

Klik hier om het lieve jurkje van Little Marc Jacobs te shoppen

 

Vinden jullie Seina haar outfitje ook zo lief?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags:

Plaats een reactie