ZOMER VERLIEFD OP DIT SHIRT


Laatst zag je Sem al in een blogpost met dit blauw/ roze shirtje van Limited by name it. Maar toen tijdens één van onze fotoshoots het oog van Zomer op dit shirtje viel, deed het blijkbaar iets magisch met haar. Tijdens onze fotoshoot bleef ze maar zeggen dat ze zó graag dit shirtje aan wilde en dat ze het zó ontzettend mooi vond. Grappig om te zien als de smaak van een kindje zo sterk naar boven komt! Ik vind het ook altijd heel belangrijk om kinderen daarin te volgen, want ik geloof echt dat kleding heel veel kan dan doen met je gevoel. Zomer voelde zich in ieder geval helemaal happy met dit shirt en ook ik werd daar heel erg blij van. We hebben het shirtje gecombineerd met een broekje van Retour en Menorkina’s. Get inspired!

Klik hier om de collectie van name it te bekijken

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-24

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-26

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-31

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-27

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-33

 Klik hier om te shoppen bij name it

Voor een name it verkooppunt bij jou in de buurt klik je hier

Wat vind jij van deze outfit?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie