NAME IT | OUTFIT EVA

Felle fluor kleurtjes zijn helemaal hip én hot op het moment! Het ziet er super vrolijk en zomers uit en kinderen vinden het zelf vaak ook erg leuk om te dragen. Lekker opvallend en eigenwijs! Eva draagt vandaag een T-shirt met fluor streep detail van Name it. De combinatie van de fluor kleur met de zwarte ENJOY tekst print zorgt voor een zomers en stoer effect! Wij hebben ervoor gekozen om het T-shirt bij Eva te combineren met een zacht en fijn streep broekje van de Zara. De brede streep in het T-shirt en het dunne fijne streepje in de broek kunnen goed met elkaar samen. Het maakt de outfit spannend en net weer even anders dan normaal! Wij houden ervan! Later in het seizoen ook super leuk met een paar sandalen of slippertjes eronder. Eva is ready to go, laat de zon maar snel komen!

Je kunt via deze link bij Name it shoppen

5A1A9063

5A1A9085

5A1A9103

5A1A9093

5A1A9077

Klik hier om te shoppen bij Name it

Wat vind jij van de outfit van Eva?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie