NAME IT | OUTFIT TIBEAU


Door Frederique:

Na al die regen zitten er ook dagen tussen dat het mooi weer is en dat betekent shorts en shirts. YES! De kast van Tibeau ligt er vol mee. Omdat ik, en velen met mij, vind dat er voor meisjes meer kledingkeuze is dan voor jongens, heb ik voor Tibeau veel gekocht van alles. En dan bedoel ik ontelbaar veel bovenkleding van basics tot shirts en polo’s met een printje en/of streepje. Vriendlief verklaart me voor gek maar dat is niets nieuws als het om shoppen gaat. Maar als ik eerlijk ben, en dan ben ik echt héél eerlijk…heb ik misschien ook wel wat overdreven. Zeker gezien de zomer in ons land, het zonnetje heeft nu toe weinig geschenen.

Vandaag draagt Tibeau een stoer shirt van Name It. Jeansblauw van kleur met ‘BOY’ op z’n borst. Het heeft een beetje een vintage look doordat het lijkt alsof het verwassen is. Een zomers shirt door de dunne stof maar wel van goede kwaliteit. Wanneer je de mouwtjes oprolt krijg je echt dat rock gevoel wat de outfit nog stoerder maakt. De gestreepte jeans short is van het merk CKS. De stof is gemaakt van stretch waardoor Tib zich er heerlijk in kan bewegen, iets wat alle kinderen natuurlijk willen.

Ik blijf positief, dat mooie weer komt eraan echt waar! Dus stay tuned want Tibeau is nog lang niet klaar met het showen van zijn zomergarderobe.

Je kunt het T-shirt shoppen via deze link

unnamed-1

unnamed-2

unnamed

unnamed-3

Klik hier om direct bij Name it te shoppen

Wat vind jij van het T-shirt van Tibeau?

Tags: , ,

Plaats een reactie