PEPPER IN VROLIJKE KLEURTJES


Door: Bonnie

Printjes! Hotter dan hot zijn ze deze zomer! En ik ben helemaal fan. Zo hebben jullie van mij al de nodige dierenprintjes voorbij zien komen maar ook bloemen prints, jungle prints of kleurrijke grafische prints zijn booming. En ze zijn ook nog eens super leuk te combineren. Al zijn ze nog zo verschillend. Alles mag!

Een merk dat eigenlijk altijd van de printjes is, is Tootsa MacGinty. Na het verzoek een alternatief te bieden voor de lange traditie van roze prinsessen en feeën printjes voor meisjes en auto’s voor jongens creëerde designer Kate Pietrasik dit unisex merk. Een stylish kinderlabel met de voorwaarden dat de items kleurrijk zijn, comfortabel zitten en voldoende bewegingsvrijheid bieden bij het spelen. Ieder seizoen gebouwd rond een thema en deze zomer is dit ‘summer in the city’. Stadse graphics in levendige vrolijke kleuren.

Pepper draagt hier een hip harem broekje uit de huidige zomercollectie. Het stofje is heerlijk zacht en de leuke print van ‘city buildings’ in hippe kleuren valt bij ons erg goed in de smaak. Wat ik al zei super leuk te combineren met een shirt met een andere print of, als je wilt gaan voor een iets minder heftige variant, een effen shirt of bloesje. Voor dit laatste heb ik voor deze blog gekozen, om zo het broekje wat beter uit te laten komen. Daaronder een leuk sandaaltje en een hippe nieuwe lente look is gemaakt!

Klik hier voor meer Tootsa MacGinty

TOOTSA#6

TOOTSA#1

TOOTSA#8

TOOTSA#7

TOOTSA#6

Klik hier om naar TootsaMacginty te gaan

Wat vind jij van deze outfit?

 

Tags: ,

Plaats een reactie