PEPPER IN TOOTSA MACGINTY TUINBROEK


Door: Bonnie

Over sommige kledingstukken zijn de meningen verdeeld, je vindt het mooi of juist verschrikkelijk lelijk. Een van die kledingstukken is de tuinbroek. Niet een item dat we eens in de zoveel jaar terug zien in het modebeeld, hij heeft iets langer de tijd nodig, maar toch komt hij telkens weer terug. Tegenwoordig noemen we ‘m vaak dungarees, op z’n engels. En dat klinkt meteen wat hipper, toch?

Hot or not.. voor mij definitely hot! Voor mijzelf maar ook voor Pepper. In de zomer had ze er een met korte pijpjes, deze wintermaanden een lange variant van het leuke merk Tootsa MacGinty. Lekker baggy en van denim.. dat is wel een must vind ik. Gewoon met een simpel shirt of zoals ik vandaag heb gedaan iets aparter. Met een van mijn favoriete items uit Pepper’s kast, een body van Popupshop, en eventueel om het af te maken een faux fur vest. Stoere boots eronder en we gaan weer fashionable op pad!

Klik hier om de Tootsa MacGinty tuinbroek te shoppen.

TM#2

TM#3

TM#4

TM#1

TM#5

Scoor de tuinbroek die Pepper draagt in deze webshop!

 

Wat vinden jullie van Pepper’s outfitje?

 

Tags: , ,