Vrolijke kinderkleding


Door gastblogger: Maartje

Ik houd van kleur, van vrolijkheid, leuke printjes, van geen 13 in een dozijn en wat kun je dan het beste doen? Juist, de kleding laten maken. Regelmatig zoek ik via Google dan ook naar winkeltjes waar je van die leuke handgemaakte kleertjes kunt kopen.Ik heb er pas eentje gevonden die ik jullie niet wil onthouden;-) De pimpschuur.Voor echt héél betaalbare prijzen kun je een rokje, jurkje, t’shirt en nog veel meer laten maken. Afgewerkt met leuke applicaties en lintjes. Ook voor jongens zijn er super stoere shirtjes met tijgers, dino’s en sterren. Zoek je stofje uit en de pret kan beginnen!

 

Ik ben benieuwd of jullie ook handig zijn met de naaimachine, ik heb zelf twee linkerhanden als het op kleding maken aankomt;-)

0 Reacties

Plaats een reactie