PEPPER IN DRESS LIKE FLO


Door: Bonnie

Ik ben geen fan van setjes. Omdat mijn smaak nogal breed is vind ik veel.. heel veel.. misschien soms te veel, leuk.. maar setjes niet. Ik koop meestal gewoon de dingen die ik leuk vind en daarna ga ik combineren. Ik maak er eerder een sport van zoveel mogelijk te combineren dan voor het veilige te gaan. En toen was daar opeens de nieuwe collectie van Dress Like Flo..

Een merk dat zich júist profileert door collecties te maken waarin alles met elkaar te combineren moet zijn. Alle items passen perfect bij elkaar. ’Een vrolijk kinderkledingmerk voor hippe meisjes, vol met draagbare, makkelijk te combineren kleren’. Geen merk voor mij dus zou je zeggen. Zou je zeggen ja.. maar bij het zien van de huidige zomercollectie werd ik stiekem toch wel blij. Inmiddels hangen er een aantal items in Pepper’s kast. En ja.. ik combineer het ook nog eens. Vaak ook met andere items maar ik kan niet ontkennen dat Pepper zo af en toe een keertje een compleet Dress Like Flo meisje is.

De hoofdkleuren dit seizoen zijn aqua, army en flamingo. Pepper draagt hier een nauwsluitend jurkje met gedraaid koordje en driekwart mouwtje. Mooi detail is het marine kleurige kanten hart met daarin “Love”. Helemaal in de trend zeemanschique. Want het is lente en wat zien we dan automatisch weer in de winkels verschijnen? Juist.. strepen. Lief te dragen met een bloem en blote beentjes of juist wat stoerder met kniekousen in army print en een grote sjaal. Eigenlijk is een streep met alles te combineren. Dus dat laatste ga ik ook zeker doen!

Klik hier voor meer details van dit jurkje

FLO#1 FLO#2 FLO#6 FLO#3

Klik hier om dit jurkje te shoppen

OF klik hier voor meer Dress like Flo

Wat vind jij van Dress like Flo?

Tags: ,

Plaats een reactie